Bedrijf

Vrijwilligers overzicht

Coördinerende vrijwilligers

 

Esther Nugter-jansen

Ester Nugter-Jansen

Mijn naam is Esther Nugter-Jansen, 42 jaar, getrouwd en moeder van 3 schitterende kinderen. In die rol is het mijn streven ervoor te zorgen dat mijn kinderen de ruimte krijgen om te dromen. Maar vooral ook om ze te stimuleren die dromen na te jagen. Ze te leren als je heel hard je best doet je dromen (vroeg of laat) uit zullen komen. En uiteraard.....om ze daarbij te helpen.

Wat is er dan mooier om anderen, die net dat steuntje nodig hebben, te mogen (en hopelijk kunnen) helpen hun dromen uit te laten komen? Voor mij dus reden genoeg om me als (coördinerend) vrijwilligster aan te melden bij deze mooie stichting.

Ik ben blij dat het bestuur mij de kans geeft op deze manier mijn steentje bij te dragen aan een schitterend initiatief. Ik hoop op een mooie samenwerking met de andere vrijwilligers, bestuur en sponsors. 

En dromers......kom maar met die mooie dromen!! Wij gaan er met z'n allen voor.

 

Amy van Stralen-Bovendeaard

Amy Bovendeaard

Mijn naam is Amy Bovendeaard en een stille moeder zoals ze dat noemen. Onze dochter had het Syndroom van Down, helaas is ze hier aan overleden voor ze was geboren. Toen ik eind 2013 hoorde dat het bestuur bezig was om een stichting op te richten om mensen met een beperking een mooie dag te willen bieden heb ik me vrij snel aangemeld als vrijwilligster. Ik zou het namelijk geweldig hebben gevonden als andere mensen zich voor mijn dochter zo zouden inzetten. Als leerkracht kom ik regelmatig kinderen met een beperking tegen. Ik ben dan blij om te zien dat ze genieten van de kleine momenten en proberen dat te doen wat ze kunnen en wat ze leuk vinden.

Dit samen genomen heb ik eerst een jaar meegedraaid als vrijwilligster en heb ik kunnen zien hoe Esther Nugter-Jansen diverse droomteams tegelijk coördineerde. We hebben samen mooie dromen gerealiseerd. Nu toe aan mooie nieuwe uitdaging; samen met Esther, ieder met een eigen droomteam, aan de slag te gaan voor de stichting om nog meer mooie dromen te realiseren.

Ik waardeer het zeer dat het bestuur mij dit vertrouwen heeft gegeven, zodat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen voor de stichting. Een mooie samenwerking met alle vrijwilligers, het bestuur, de sponsoren en natuurlijk de dromers is iets waar ook ik voor ga. Dus dromers....laat die dromen maar komen. Dan gaan wij voor jullie aan de slag.

 

Vrijwilligers

 • Angelique de Rooij-van der Storm
 • Annet Visser
 • Andra de Borst
 • Brian Visser
 • Colinda van den Berg
 • Jannie van Beest
 • Janet Dekker
 • Janine Prins
 • Petra Goudriaan
 • Rieneke de Graaf
 • Thierry Visser

 

 

Veldrijdroom

 Dit is net een superverjaardag, maar dan nog leuker!

Meld je droom aan Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter