Bedrijf

Onze werkwijze

  • De  droom meld je bij ons aan via het aanmeldformulier. Indien aan de voorwaarden is voldaan gaan we het gesprek aan om precies te begrijpen waar de droom over gaat. Dit doen we door een huisbezoek af te leggen, om kennis te maken en exact te weten te komen hoe we de droomuitvoering een echt feest kunnen laten worden. Hier bespreken we ook zaken die betrekking hebben op veiligheid, privacy, toestemming foto’s, etc.. .
  • Daarna gaan onze vrijwilligers hard aan de slag en doen we er alles aan om de droom uit te laten komen. Dit vraagt voorbereiding en tijd. Het gaat ons erom dat het een onvergetelijk dag/ dagdeel wordt, waar nog lang op terug gekeken kan worden.
  • Op de droomdag zal de Dromer begeleidt worden door vrijwilligers en zorgen zij dat de droom centraal staat en niet de beperking. Dromen zonder beperking is voor een ieder.
  • Afsluitend zal na enige tijd de droomuitvoering nog geëvalueerd worden, zodat wij weten hoe de droom beleefd is en doen wij als Stichting ons voordeel met deze informatie.

Veldrijdroom

 Dit is net een superverjaardag, maar dan nog leuker!

Meld je droom aan Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter