Bedrijf

Al bijna 100 dromen in vervulling laten gaan

Comité van aanbeveling

Het is voor een kleine lokale stichting als de onze van groot belang dat wij gesteund worden door lokaal bekende personen die door hun positie en netwerk de bekendheid en betrouwbaarheid van de stichting kunnen vergroten door hun naam te verbinden aan Stichting Dromen zonder beperking. Het Comité kan helpen door de Stichting bij instanties, bedrijven en particulieren aan te bevelen, indien zij overwegen iets voor de maatschappij te doen. Zij zijn samen met onze vrijwilligers de beste ambassadeurs die wij ons kunnen wensen.

Het Comité van Aanbeveling bestaat uit:

 


 

Jan de Vries


Als kind droomde ik ervan om straaljagerpiloot te worden. Helaas is dat niet gelukt. Maar gelukkig is burgemeester ook een droombaan. En stiekem hoop ik ooit nog eens in een straaljager te mogen vliegen. Zo hebben wij allemaal onze dromen. Voor mensen met een beperking is het soms nog lastiger om hun droom te verwezenlijken. Onze samenleving is helaas nog niet altijd toegankelijk genoeg. Als vader van een dochter met een verstandelijke beperking weet ik hoe belangrijk het is dat mensen met een beperking zoveel mogelijk mee kunnen doen. De Stichting Dromen zonder beperking wil helpen om hun dromen te laten uitkomen. Dit werk wordt gedaan door een enthousiaste groep vrijwilligers, met steun van onze Sliedrechtse samenleving. Om die reden beveel ik het werk van de Stichting Dromen zonder beperking van harte bij iedereen aan.

Jan de Vries, burgemeester en lid van het Comité van Aanbeveling van de Stichting dromen zonder beperking

  
 
 
  
Nicole Boer


Van harte ondersteun ik de Stichting Dromen zonder Beperking. We leven in een maatschappij waarbij we steeds vaker op elkaar aangewezen zijn en dan is het fijn dat er een stichting in het leven geroepen wordt zoals de Stichting Dromen zonder Beperking. Een geweldig initiatief! Hoe mooi is het om de zwakkeren onder ons te kunnen helpen…, hun een mooie dag aan te bieden…, vaak met een klein gebaar…  Ik zal met alle liefde mijn brede netwerk uitzetten en aanspreken indien dit nodig is om een droom te verwezenlijken. Heel veel succes en heel veel mooie dromen gewenst voor dit prachtige Sliedrechts initiatief!

Nicole Boer

  

Geert Tieman

 

 

 

Zeker in het huidige tijdsgewricht waarin de formele structuren en voorzieningen in Nederland worden gereduceerd of zelfs afgebouwd, is het voor een gemeenschap – zoals de Sliedrechtse – belangrijk dat informele structuren worden opgetuigd, zodat de individuele burgers, die daar op eigen kracht minder goed toe in staat zijn, kunnen worden geholpen om hun wensen te realiseren.

Sliedrecht heeft een sterke gemeenschapszin, waaraan een initiatief zoals Dromen Zonder Beperkingen niet vreemd is. Er zijn echter mensen zoals Peter de Borst voor nodig om dergelijke processen te entameren. Ik heb daar veel waardering voor. Toen hij me vroeg om de commissie van aanbeveling – na het vertrek van Joost Schelling (welk een schier ondraaglijke last rust op mijn schouders) – te completteren, heb ik niet lang geaarzeld.

Geert Tieman

 
 
Patricia Vermeulen


Ik ben gevraagd om Stichting Dromen zonder beperking te ondersteunen en hier geef ik graag gehoor aan.

Met mijn kapsalon PB Hairfashion heb ik inmiddels al een aantal keren geholpen bij een droom.
Dit vind ik persoonlijk erg leuk om dit voor deze speciale groep mensen te mogen en kunnen doen.
Het geeft mij en mijn team een fijn gevoel om een bijdrage te mogen en kunnen leveren aan de dromen zonder beperking.

Ik zal persoonlijk en ook zakelijk mijn netwerk inzetten om deze stichting te helpen.
Stichting Dromen zonder beperking wil mensen hun dromen laten uitkomen en dit werk kan alleen gedaan worden met de hulp van heel veel vrijwilligers en (lokale) ondernemers.
Om deze reden beveel ik het werk van deze mooie stichting  van harte bij alle mensen aan.

Patricia Vermeulen
PB Hairfashion, Sliedrecht.

 
 
 

 

Waarom DZB?

Ieder mens droomt
en in dromen bestaan geen beperkingen!

Dáárom dus!

Meld je droom aan Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter