Bedrijf

Bestuur

Stichting Dromen zonder beperking heeft een bestuur bestaande uit 5 leden. Zij delen hun kennis, ervaring, inzet en netwerk zonder daar financieel voor gecompenseerd te worden.

 

Jantine van Wijngaarden

VoorzitterGraag stel ik me even voor. Ik ben Jantine van Wijngaarden. Als ik iets doe, dan doe ik dat graag goed! Al enige tijd dacht ik na om me vrijwillig in te zetten voor een stichting. Keuze in overvloed. Maar nooit had ik dat YES! gevoel. Tot ik op een avond kennis maakte met de oprichter van DROMEN ZONDER BEPERKING. Een stichting met een duidelijk doel en met een stevig plan van aanpak, dat staat als een huis. Met inzet en daadkracht, wat ik tot op dat moment nergens eerder had gezien. Na me verdiept te hebben in de stichting, en kennis gemaakt te hebben met het bestuur en later met de fantastische vrijwilligers. Maakt het me trots om sinds 2019 voorzitter van onze mooie stichting te mogen zijn.
 
 

Vacant

Algemeen Adjunct

 

 

 

Jan van den Herik

Penningmeester


Als ´financial´ kom ik het dagelijks leven niet, of slechts zelden, (in de breedste zin van het woord)  in aanraking met medemensen met een beperking. Eigenlijk is dat heel bijzonder, en jammer tegelijkertijd. Aan het oplossen van onmogelijkheden kan ik niets doen. Wat ik wel kan is ondersteunen en juist meewerken aan wat wél mogelijk is, onder andere door mijn ervaring in te zetten voor mensen die het verdienen om ondanks hun beperking toch lekker(der) in hun vel te zitten. Dat is wat ik hen van harte gun. Als vader van drie kinderen weet ik hoe belangrijk dromen zijn en draag graag bij aan het werk van Dromen zónder Beperking.

 

 

Annet Visser

Alg. Bestuurslid


 

Annet Visser is vanaf het begin actief binnen onze stichting, Dromen Zonder Beperking. De eerste jaren als bestuurslid en vervolgens als vrijwilliger bij het realiseren van de dromen. Ons bestuur was na het vertrek van Peter de Borst incompleet. We zijn dan ook heel blij en trots dat we mogen vertellen dat Annet terug komt in ons bestuur.Zij zal niet alleen actief zijn als bestuurslid, maar juist de spil vormen tussen alle vrijwilligers. Een functie die haar op het lijf geschreven is. Annet is een alleskunner en een aanwinst voor ons als bestuur.

 

 

 

 

 

Wilma Bakker

Secretariaat

Al van af het begin van de stichting las ik alle mediaberichten die verschenen over de uitvoering van de verschillende dromen, maar had toen geen tijd om op enige manier mee te helpen bij Dromen zonder beperking. Eind 2015 las ik het Twitter bericht dat Dromen zonder beperking op zoek was naar een secretaris en daar heb ik, na al wat eerdere veranderingen in mijn vrije tijd, op gereageerd.  Na een leuk en uitvoerig "sollicitatie" gesprek met de voorzitter en penningmeester mag ik vanaf februari 2016 officieel mee gaan denken/werken met het bestuur van de stichting in de vorm van het secretariaat. Inmiddels heb ik via een gezellige en smaakvolle onderlinge activiteit kennisgemaakt met de 2 coördinatoren en de groep vrijwilligers van Dromen zonder beperking. Een leuke en gezellige, spontane groep mensen die met elkaar, elk met hun eigen verkregen talent en gave, de dromen zonder beperking proberen uit te laten komen voor mensen met een beperking. Een hele mooie uitdaging.

Veldrijdroom

 Dit is net een superverjaardag, maar dan nog leuker!

Meld je droom aan Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter