Bedrijf

Al bijna 100 dromen in vervulling laten gaan

Bestuur

Stichting Dromen zonder beperking heeft een bestuur bestaande uit 5 leden. Op vrijwillige basis delen zij hun kennis, ervaring, inzet en netwerk zonder daar financieel voor gecompenseerd te worden.

 

Jantine van Wijngaarden

VoorzitterGraag stel ik me even voor. Ik ben Jantine van Wijngaarden. Als ik iets doe, dan doe ik dat graag goed! Al enige tijd dacht ik na om me vrijwillig in te zetten voor een stichting. Keuze in overvloed. Maar nooit had ik dat YES! gevoel. Tot ik op een avond kennis maakte met de oprichter van DROMEN ZONDER BEPERKING. Een stichting met een duidelijk doel en met een stevig plan van aanpak, dat staat als een huis. Met inzet en daadkracht, wat ik tot op dat moment nergens eerder had gezien. Na me verdiept te hebben in de stichting, en kennis gemaakt te hebben met het bestuur en later met de fantastische vrijwilligers. Maakt het me trots om sinds 2019 voorzitter van onze mooie stichting te mogen zijn.
 
 

Natascha Stuger

Secretariaat

Van droomster tot bestuurslid?
Het zou zomaar de titel kunnen zijn van een goed boek!

De kennismaking met stichting Dromen Zonder Beperking was op straat tijdens een Late Summer Fair waar ik op m’n hart gedrukt kreeg dat ook ik  echt een keer m’n droom kon opgeven.
Al sinds 1999 was ik bekend met mijn diagnose Multiple Sclerose en kende daar de ongemakken wel van, maar een droom die ik had had ik al opzij gezet. Toch werd mij verteld dat ik deze ook gewoon mocht opgeven!
Dit heb ik nooit gedaan, tot een vriendin dit stiekem wel had gedaan en ik op 1 oktober 2016 achterop een motor zat te midden van een groep stoere motorrijders!!!!!!!!!!!!! WAT EEN ERVARING WAS DAT! HEERLIJK!!!

Toen mij de vraag werd gesteld of ik secretaris wilde worden voor de stichting door eerdere ‘prestaties’ in ander vrijwilligerswerk voelde ik mij zeer vereerd!

Als je bent afgekeurd voor je werk door een ziekte die je helaas overkomt is het fijn als je vrijwillig toch nog waardevol kan zijn voor mensen die het hard nodig hebben of verdienen. Zeker in een stichting als DZB hoop ik op mijn manier een nuttige bijdrage te kunnen leveren vóór en met andere bijzondere mensen.  

  
  

Jan van den Herik

Penningmeester


Als ´financial´ kom ik het dagelijks leven niet, of slechts zelden, (in de breedste zin van het woord)  in aanraking met medemensen met een beperking. Eigenlijk is dat heel bijzonder, en jammer tegelijkertijd. Aan het oplossen van onmogelijkheden kan ik niets doen. Wat ik wel kan is ondersteunen en juist meewerken aan wat wél mogelijk is, onder andere door mijn ervaring in te zetten voor mensen die het verdienen om ondanks hun beperking toch lekker(der) in hun vel te zitten. Dat is wat ik hen van harte gun. Als vader van drie kinderen weet ik hoe belangrijk dromen zijn en draag graag bij aan het werk van Dromen zónder Beperking.

  
  

Annet Visser

Alg. Bestuurslid 

Annet Visser is vanaf het begin actief binnen onze stichting, Dromen Zonder Beperking. De eerste jaren als bestuurslid en vervolgens als vrijwilliger bij het realiseren van de dromen. Ons bestuur was na het vertrek van Peter de Borst incompleet. We zijn dan ook heel blij en trots dat we mogen vertellen dat Annet terug komt in ons bestuur.Zij zal niet alleen actief zijn als bestuurslid, maar juist de spil vormen tussen alle vrijwilligers. Een functie die haar op het lijf geschreven is. Annet is een alleskunner en een aanwinst voor ons als bestuur.

 

  
  

vacant

Alg. bestuurslid

 

 

 

 

Komt u ons team versterken om dromen mogelijk te maken?

Waarom DZB?

Ieder mens droomt
en in dromen bestaan geen beperkingen!

Dáárom dus!

Meld je droom aan Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter