Bedrijf

Unieke sponsoring

Vandaag (29 okt. 2016) werd het prachtige nieuwe wedstrijdshirt van Tafeltennisvereniging Sliedrecht Sport gepresenteerd en gelijk in gebruik genomen bij de wedstrijden van vandaag. Je zag de trotse oogjes van de jeugdleden glunderen.....wat een gaaf shirt.

Wat heeft dat nu met onze stichting te maken zou u denken?? Alles, want wij hebben de eer om als sponsor op dit mooie shirt te mogen staan. In full color schittert ons logo vanaf vandaag voor hopelijk lange tijd op dit mooie verenigingsshirt bij alle wedstrijden thuis en uit en bij andere verenigingsactiviteiten.

En weet u wat zo bijzonder daarbij is? De sponsors (Machine- en Lierenfabriek C. Kraaijeveld B.V. en Van Beest B.V.) van de sportvereniging maken dit mogelijk. Zij betalen dit alles, maar laten onze stichting prijken als "sponsor" op het shirt. Wat een gul gebaar!! Een gezellige lokale sportvereniging die een lokale gezellige stichting steunt.

Wij waarderen dit heel erg en hopen in de nabije toekomst deze samenwerking ook op andere fronten te benutten en te uiten.

(foto van Sliedrecht24)

(foto van Sliedrecht24)

Waarom DZB?

Ieder mens droomt
en in dromen bestaan geen beperkingen!

Dáárom dus!

Meld je droom aan Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter