Bedrijf

Bedrijf MakeOverFotoshootDroom

Droomster Esther straalt

In april vond het intakegesprek plaats met Esther en haar begeleidster. Ze had een keurig briefje geschreven wat haar droomwens was. Esther wilde heel graag een make-over en een fotoshoot. En dan het liefst binnen in een echte fotostudio. Naarmate we langer zaten te praten gaf ze aan dat het ook wel leuk zou zijn om buiten foto’s te maken. Met deze gegevens ging het droomteam aan de slag.

Een geschikte datum zoeken voor de utvoering van deze droomdag was nog even puzzelen ivm vakanties en andere verplichtingen, maar gelukkig werd een datum gevonden…zondag 26 augustus. De zus van onze droomster zat in het complot en had akkoord gegeven op deze datum, terwijl droomster Esther van nog niets wist.

De laatste dagen voor de droomdag waren voor de vrijwilligers vrij druk. Er moesten veel dingen verzameld en opgehaald worden bij sponsoren, maar dat doen wij natuurlijk heel graag.

Samen met fotografe Patricia van Patricia Schenaufotografie, is coördinator Amy, onze droomster gaan ophalen. We hebben binnen eerst even rustig kennis gemaakt, de klik met de fotograaf was er gelukkig ook. Aansluitend met z’n allen in de auto op weg naar onze eerste locatie in Hardinxveld-Giessendam.

Onze vrijwilligster Celine heeft Esther een volledige make-over gegeven, in haar salon Beauty Boutique Celine. Tijdens de kennismaking had onze droomster al een haarkleur uit mogen kiezen, dus Celine ging meteen aan de slag. Als eerste werd Esthers haar in de verf gezet, om vervolgens de nagels te lakken en make-up aan te brengen. Na het uitspoelen van de verf werden de haren geknipt en geföhnd. Onze droomster kwam stralend naar buiten, klaar voor haar eerste fotoshoot momentje.

  

Dit moment werd gebruikt om even alles goed te laten bezinken en haar nieuwe kapsel een paar keer te bewonderen. Daarna heerlijk in de tuin geluncht. De Surinaamse broodjes van Bakker Havenaar konden we beleggen met heerlijke vleeswaren van Slagerij van Tilburg met een lekkere smoothie van Albert Heijn Sliedrecht. Hier hadden we wel even behoefte aan, een lekker momentje ontspannen… wachten op wat komen gaat.

Onze vrijwilligster Jannie, tevens personal shopper, is inmiddels aangekomen en had kleding, gesponsord door Shoeby, en schoenen, gesponsord door van Mourik schoenen, meegenomen. Waar zou dit toch allemaal voor zijn? Dat bleef nog even geheim tot dat we in de fotostudio zouden zijn.

Welk vervoersmiddel past nu bij zo’n droom? Een limousine of een Ferrari is niet zomaar geregeld namelijk. Met veel inspanning is dat toch gelukt en stond er een echte limousine klaar compleet met rode loper. Op de ramen een prachtige sticker met “Esthers droomdag--dromen zonder beperking.nl”

De eerste reactie van Esther was: “Mag mijn moeder ook mee?”
Spannend, maar prachtig vond Esther dit. Ze voelde zich de koning te rijk.

 

Ook voor de vrijwilligsters was deze limousine een grote verrassing, omdat zij door onze coördinator ook in spanning waren gehouden of het vervoer regelen wel was gelukt.

Nadat de nodige foto’s waren gemaakt zijn we naar Barendrecht gereden, waar de volgende fotografe op ons stond te wachten. Gaby, van Gabees Fotografie, ontving ons in haar studio. Een echte fotostudio met omkleedruimte en waar het droomteam rustig zittend konden meekijken en genieten van hetgeen zou komen.

Het team had tassen vol attributen meegenomen en droomster Esther heeft alles gebruikt bij de fotoshoot. Haar poses werden, eenmaal gewend aan Gaby, steeds vrijer. Gaby hoefde maar iets te zeggen en daar ging Esther.
Sjaaltjes, ballen, confetti je kunt het zo gek niet bedenken of het vloog door de studio heen.

 

 

Na zo’n anderhalf uur was het tijd om afscheid te nemen van Gaby, maar niet voordat we natuurlijke als droomteam alles hadden opgeruimd en ingepakt.
Uiteraard nog even op de foto met de limousine met het hele team erbij, inclusief de fotograaf en de chauffeur.
Omdat wij de luxe hadden van 2 fotografen op deze dag, konden zij ook gewoon mooi op de foto.

Door naar Rhoon, waar we een leuke buitenlocatie hadden doorgekregen voor het vervolg van de fotoshoot. Een heuvel, een trap, een groot raamkozijn, prima plekken voor mooie foto’s. Fotograaf Patricia leefde zich helemaal uit met onze droomster. Esther vond het zo leuk, dat ze het echt jammer vond om te stoppen toen er voldoende prachtige foto’s gemaakt waren.

   

Afsluitend gingen we nog een high tea doen met zijn allen. Heerlijke cakejes van Sellicious, pistache/ baklava hapjes en bonbons en natuurlijk een heerlijk kopje thee of sapje.

Het werd tijd om afscheid te nemen van fotografe Patricia. Alle spullen terug in die mooie limousine en daarna op weg naar Sliedrecht. 
Natuurlijk trok onze lieve droomster in deze prachtige auto met opvallende bestickering en verlichting veel bekijks

In onze veilige thuishaven Sliedrecht werd hartelijk afscheid genomen van deze topchauffeur en werd onze droomster netjes weer thuisgebracht.

Een prachtige droomdag kan weer in de boeken bijgeschreven worden. Onze droomster heeft genoten, geposeerd, gek gedaan, lekker gegeten en gedronken en kan tevreden terugkijken op haar speciale dag, waarin zij het middelpunt was.

  

 

Waarom DZB?

Ieder mens droomt
en in dromen bestaan geen beperkingen!

Dáárom dus!

Meld je droom aan Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter