Bedrijf

Duo dartdroom

Woensdag 4 september mochten we weer twee dromen vervullen.
Just en Francis hadden namelijk exact dezelfde droom ingediend en bij wijze van hoge uitzondering was, vanwege het bijzondere karakter van de dromen, besloten om beide dromen proberen te vervullen.

Na een voorbereidingstijd van een jaar was het dan eindelijk zover.

De dromers werden individueel opgehaald en kwamen samen bij de eerste droomlocatie, PBHairfashion, waar ze werden voorzien van een fris kapsel, geheel in stijl van de droomdag.

Daarna vertrok het gehele droomgezelschap richting Vlijmen, waar in Café den Braai hun droom in vervulling zou gaan….een ontmoeting met hun grote idool, meervoudig wereldkampioen darten Michael van Gerwen. Een middag, gerealiseerd door de uiterst warme medewerking van Michael, zijn manager en Café den Braai. De sympathieke Brabander had ruim de tijd voor alle aanwezigen. Foto-momenten, persoonlijke gesprekjes, tips over dartspel, zelfs een potje samen darten. Niets was te gek. Onder het genot van een hapje, een drankje en heerlijke broodjes genoot iedereen dan ook van deze geweldige middag. Toen Michael ook nog eens een set dartpijlen overhandigde aan de enthousiaste G-darters en handtekeningen uitdeelde kon de dag helemáál niet meer stuk. Na ruim 3,5 uur nam iedereen afscheid. Uiteraard was gedacht aan een passend bedankje; een “Sliedrecht-pakket”, bestaande uit een setje baggerbier en een pak Baggermolen-koeken. Deze waren beschikbaar gesteld door Gall&Gall Sliedrecht en Bakkerij Vlot&van der Wiel.

De dromers hadden op de terugreis even de tijd een beetje bij te komen van alle indrukken, alvorens zij, elk met hun eigen begeleidende team, de dag smakelijk konden afsluiten bij respectievelijk Italiaans restaurant Il Mago in Sliedrecht en McDonalds Hardinxveld, die beiden hadden aangeboden dit te verzorgen.

Na deze smakelijke afsluiting werden de dromers moe maar heel voldaan thuisgebracht. Het nagenieten kon beginnen.

Voor de stichting wederom een geslaagde missie.

Uiteraard gaat dankbaarheid uit naar allen die deze dag mogelijk maakten.

 

 

Waarom DZB?

Ieder mens droomt
en in dromen bestaan geen beperkingen!

Dáárom dus!

Meld je droom aan Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter